Om oss

PVI Segerström är ett industriföretag inom legotillverkning av formpressad plåt.
Vi tillverkar allt från komplext sammansatta produkter till enskilda komponenter i medelstora och höga volymer.

Vi erbjuder kontraktstillverkning av formpressade plåtkomponenter, sammansatta plåtkonstruktioner och ytbehandling. De flesta av våra kunder är inom automotivindustrin vilket ställer höga krav på processer, kvalitet och förändlighet. Men vi har även annan högvolymsproduktion utanför automotivindustrin.

PVI Segerström finns i Eskilstuna och ingår i Per Vannesjö Industrier AB. Företaget har en lång erfarenhet inom plåtformning och grundades 1906. Vi är 100 anställda och omsätter strax över 200 MSEK.

De flesta av våra kunder finns inom Automotive och fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på stabilitet och ständig utveckling av våra tillverkningsprocesser.

Våra huvudprocesser är plåtformning, svetsning och ytbehandling. Genom ett nära samarbete mellan teknik, verktygstillverkare, produktion och övriga samarbetspartner bygger vi kvalitetssäkra och effektivt produktionsupplägg.

Genom vår bredd och djupa kompetens inom hela förädlingskedjan kan vi erbjuda kunderna bra tekniska lösningar och konkurrenskraftiga priser. 

PVI Segerström är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och IATF 16949.

Kärnfrågor och önskat läge

Tillsammans med modern utrustning, gedigen kunskap, lång erfarenhet och hög kreativitet är vi ett självklart val inom branschen, då vi erbjuder pressade, svetsade och målade artiklar i hög volym till konkurrenskraftiga priser med hög kvalitet och leveranssäkerhet.

Företaget ingår i PVI Industries AB som består av:

  • PVI EBP
  • PVI Esskå
  • PVI Ekenäs mekaniska
  • PVI R-MAN 
  • PVI Segerström 
  • PVI Hydroforming

Samtliga är stora leverantörer till automotivindustrin.

Söker du både rådgivare och producent för plåtkomponenter?

Då är vi företaget för dig!